Botol dropper flat HDPE 0,3 0,5 oz putih kanthi gulu 8-400

Katrangan singkat:

Botol dropper mripat plastik iki ana rong ukuran: 0,3oz / 8ml lan 0,5oz / 15ml. Botol dispenser gulung digawe saka bahan HDPE. Mripat ngeculake kemasan lonjong lan rata. Lumahing botol bisa dicithak utawa diolah nganggo adesif. Logo sing dirumusake dening perusahaan sampeyan bisa digawe kanggo nambah efek merek perusahaan sampeyan. Wujud botol plastik umume kompak, menehi sampeyan pengalaman sing luwih apik lan efek tampilan rak. Tutup kasebut nganggo tutup utas lan pasang segel menyang priksa manawa produk 100% panyegelan. Bisa digunakake kanggo wadhah tetes mata, kemasan minyak esensial, botol kemasan rokok elektronik, botol tetes mata sing steril, botol gulung mata sing bisa digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

UKURAN 0,3oz / 0,5oz
KAPASITAS ALIR 8ml / 15ml
Wujud Flat
DIAMETER NOK / PANUTUP 8mm
GULU PUTUS 400
DIAMETER / WIDTH 40/10 * 50 / 12mm
Dhuwur 50 / 59mm
LENGTH ITEM KC-008

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus:
Spesifikasi Utama / Fitur Khusus: Botol Tetes Minyak / Plastik Botol Tetes
Penanganan Lumahing: Nyithak Layar
Gunakake Industri: Botol Gulung Emotim / Botol Gulung Mripat sing Diisi Ulang
Bahan Awak: PET
Bahan Kerah: PP
Gunakake: Botol Gulung Botol / Botol Gulung Telinga Kosong / Botol Irung Irung
Tutup: tutup PP
Papan Asal: Zhejiang, China (Daratan)
Dianggo: botol gulung mripat / ngumbah mripat
Werna: Warna khusus
Kualitas: Tingkat paling dhuwur
MOQ: 10000 pcs

Bayaran:
Cara Pembayaran: Transfer Telegraphic Advance (Advance TT, T / T)

Transportasi
Kita bakal mbantu milih cara pengiriman paling apik miturut syarat detail. Liwat segara, liwat udara, utawa kanthi ekspres, lsp.

DSC_4059 DSC_4615 DSC_4617

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan